Søk i denne bloggen

søndag 10. januar 2016

Bananpannekaker

Lyst på noe godt? Disse passer perfekt både som frokost og middag, er sunne og kjappe å lage. Kan spises med syltetøy eller epler som vi hadde.
Vi mikset sammen det vi hadde, så her kommer oppskrift slik vi lagde de. 
Til 4 personer:
6 egg
1/2 boks kesam 
5 bananer 
5 dl havregryn
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker 

Tilbehør:
2 epler
En neve mandler
Kanel

Bland sammen egg, kesam og bananer med stavmikser. Ha i de tørre ingrediensene. Rør alt med stavmikser. 
Stekes som lapper i stekepanne på middels varme. 

Kutt eplene i terninger, finhakk mandlene. Stekes på middels varme med litt olje til eplene er gjennomvarme. Strø over kanel før servering.

Enjoy! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar