Søk i denne bloggen

søndag 10. januar 2016

Sunn og utradisjonell fiskegrateng!

Denne fiskegratengen smakte absolutt fantastisk! Den er enkel å lage og sunnere enn ferdiggratenger. 
Oppskriften er som følger:
1 blomkål
1 paprika
1 purre
3 gulerøtter
500 g torskefilet
1 boks lett crème fraise
2 bokser kremost krydder
250 g revet ost

Kutt blomkål i små buketter, paprika i biter og gulerøtter i skiver.
Skjær fisken i terninger.
Stek grønnsakene i panne på middels/høy varme til de er møre. Ca 5-6 minutter avhengig av størrelse på bitene.
Bland grønnsaker og fisken i en ildfast form.
Rør sammen crème fraise og krydderost og bre det over fisk og grønnsaker. Strø over revet ost.
Stekes i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.
Serveres med salat og eventuelt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar