Søk i denne bloggen

onsdag 6. januar 2016

Verdens beste rundstykker, uten hvetemel!

Her om dagen sendte Hege Isabell, en studievenninde, meg en oppskrift på rundstykker hun var veldig glad i. Og jeg skjønner hvorfor!
Jeg lagde disse i går kveld for å ha til frokost i dag, men alle ble spist opp i går.. 
Knallgode og veldig lettvinte. 

Jeg har fått lov til å dele oppskriften med dere og den er som følger:

250 g havregryn
250 g cottage cheese 
2 egg
1,5 ts bakepulver
En klype salt

(Jeg hadde også i ca 0,5 dl solsikkekjerner)

Bland alt og kjør sammen med stavmikser. Deigen blir litt klissete, så man kan bake de med skje om man ønsker det. Jeg liker å kjenne på deigen, så jeg formet de i hendene.
Stekes på 200 grader i ca 20 min til de har fått en gylden farge. 

Enjoy!

1 kommentar: